Strandhotel Balka Søbad er et strandhotel i naturskønne og rolige omgivelser med direkte adgang til en af Bornholms fineste sandstrande.

Hotellet har opvarmet pool med børneafdeling.
Vandrestier langs kysten fører til Nexø og Snogebæk. 

OPHOLD

På Strandhotel Balka Søbad tilbyder vi forskellige typer af værelser, med op til 5 senge. Derudover er det altid muligt med en opredning på sofaen. Alle værelser er nyrenoverede til sæsonen 2022.

Strandhotel+Balka+S%C3%B8bad+august+2020+fotograf+Torben+Ager-2-3.jpg

HOTELLET

Strandhotel Balka Søbad er beliggende på en stor naturgrund i skønne omgivelser med fyrretræer. Grunden giver direkte adgang til en af Danmarks bedste sandstrande, den børnevenlige Balka strand med det fine hvide sand.

RESTAURaNT

I hotellets restaurant tilbydes alle gæster dagligt morgenmads buffet fra kl. 7.30 – 10.00, medmindre andet er aftalt. I aften restauranten tilbydes der Buffet eller en 3-retters menu afhængig af ugedagen til kr. 325,- . Dagens menu vil fremgå af opslag i receptionen.

På Strandhotel Balka Søbad kan man holde rigtig ferie og enten slappe af på stranden eller benytte nogle af de tilbud der er lige for hånden:

 

Swimmingpool og børnepool, golf (7 km), cykelture på Bornholms skønne cykelveje - eller hvad med en tur i saunaen mens børnene leger på hotellets store naturgrund?

Strandhotel Balka Søbad er et godt udgangspunkt for jeres ophold på Bornholm.

Der er kun kort afstand til spændende vandreture i klitterne ved Dueodde eller i klipperne ved kysten til Årsdale eller Svaneke. Perfekt til nyde naturen og årstidernes oftest gode vejr på Bornholm. 

 
Strandhotel Balka Søbad august 2020 fotograf Torben Ager-2-14.jpg
 

Vi byder velkommen i hotellets restaurant

 

I hotellets restaurant tilbydes alle gæster dagligt morgenmads buffet fra kl. 7.30 – 10.00, medmindre andet er aftalt. I aften restauranten tilbydes der Buffet eller en 3-retters menu afhængig af ugedagen til kr. 325,- . Dagens menu vil fremgå af opslag i receptionen. Derudover har vi et A la Carte kort. Se det her.